Rólunk

A Cabbage House komplex produkciós bázisként működik a film- és a reklámfilmiparban, legyen szó gyártásról, vagy utómunkáról. Az 1999-ben alakult cégünk teljeskörű szolgáltatásai révén ügyfeleink a komplett filmgyártás során felmerülő összes feladatra egy helyen minőségi megoldásokat találnak. A Cabbage House nemzetközi multinacionális cégek és világmárkák állandó partnere. Olyan márkák népszerűsítéséért felelt már, mint a Procter & Gamble (Ariel, Lenor, Pampers, Oil of Olay), a Danone, a Vodafone, a Telekom, az OTP, a Richter Gedeon, a Béres Gyógyszergyár Zrt., a Sanofi, a Coca-Cola, a Nokia, a Samsung, a Milka, a Tchibo, a Dreher, a Soproni, az Adidas, az Erste Bank és még sorolhatnánk.

Fő profilunk a modern, nemzetközi színvonalú digitális film- és videó utómunka, a vágástól a 3D-s trükkökön és vizuális effekteken át, a digitális fényelésig. A szakma kiválóságaiból álló filmes csapatunk önálló reklámfilmes, filmes produkciókat is készít a Cabbage House keretein belül. Korszerű kameraparkkal, felszerelt műtermekkel rendelkezünk, stúdióműhelyünk televíziós produkciók gyártásával is foglalkozik. Kiváló zeneszerzők és zenészek közreműködésével hangstúdiót is üzemeltetünk. A Cabbage House szolgáltatásai komplexen és munkaállomásonként is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Divízióink, a Cabbage Film, a Cabbage PR, a Cabbage Event, a Cabbage Service, a Cabbage Location a szinergiákat kihasználva és önállóan is működnek. A Cabbage hálózatán belül a Cabbage Film komplett filmgyártási és szeparált utómunkálati feladatokat is végez. A Cabbage PR divíziónk bizalmat épít és népszerűsít, hírt generál, amiben legfőbb partnerünk a nyilvánosság a kiváló média kapcsolataink révén. A Cabbage Event csapata fővárosi és vidéki eseményeket, rendezvényeket, konferenciákat szervez egyedülálló kreativitással, maradandó élményt garantálva. Nemzetközi felkéréseinkre szakosodott a Cabbage Service, amely a filmgyártás minden szakterületére megoldást nyújt külföldi partnereinknek. A Cabbage Location helyszínkereső csapata országosan is hiánypótló szolgáltatást végez, forgatási és fotózási helyszínek széles skáláját vonultatja fel megbízóinknak, ha kell a legextrább helyet is felkutatva.

A Cabbage House divíziói együtt a stratégia kialakításától a kreatív tervezésen, az előkészítésen, a produkciós feladatokon át, a gyártásig minden feladatot megvalósítanak házon belül. Minden reális filmes vagy kommunikációs kihívásra változatos és hatékony megoldásokat nyújtunk nemzetközi minőségben.